Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Bent u op zoek naar een airco voor in huis? Kouveld Klimaatbeheersing biedt verschillende soorten aircosystemen om uw woning op de gewenste temperatuur te krijgen! Er is niets zo vervelend als thuiskomen na een lange werkdag en geconfronteerd te worden met de warmte en vochtigheid van de lucht. Met een airco in huis van Kouveld wordt dit voorkomen! Graag vertellen we u meer over onze verschillende systemen.

Verschillende aircosystemen

Als u voor een airco in huis kiest zijn er verschillende mogelijkheden. Een airconditioningsysteem bestaat in ieder geval uit een binnendeel en een buitendeel. Dit wordt ook wel een split airco genoemd. Daarnaast bestaan er ook systemen die uit meerdere binnendelen bestaan en aan een buitendeel gekoppeld zijn. Dit noemt men een duo split of een multi split systeem. Wat alle airco’s gemeen hebben is dat ze de temperatuur constant op peil houden, afhankelijk van wat u als prettig ervaart. Tot slot kan een airco zowel koelen als verwarmen, maar ook de luchtvochtigheid in de ruimte op peil houden.

Welke airco past in mijn huis?

Dit hangt volledig af van wat u belangrijk vindt! Allereerst zijn er verschillende plekken waar u een aircosysteem kunt plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vloer, muur of het plafond. Het gaat erom welke airco het beste bij de ruimte in uw huis past. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit diverse merken. Kouveld Klimaatbeheersing werkt uitsluitend met A-merken waaronder:

U hoeft dit natuurlijk niet zelf te beslissen. Wij kunnen u advies geven over welke optie het beste bij uw situatie past!

Alles voor uw airco in huis!

U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw airco in huis! Naast de aanschaf van een airconditioningsysteem kunnen wij deze namelijk ook voor u installeren. Tot slot zorgen onze monteurs na de installatie dat alles er meer dan mooi uitziet!

Interesse in een airco van Kouveld? Neem contact op!

Benieuwd wat Kouveld Klimaatbeheersing voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een inventarisatie van de mogelijkheden. We maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak