Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Kouveld klimaatbeheersing heeft voor iedere ruimte de juiste binnenklimaatoplossing. Koelen, verwarmen en/of luchtbehandeling wij regelen het complete binnenklimaat voor u. Of u nu op zoek bent naar een airconditioning voor op de slaapkamer of een airco op kantoor Kouveld Klimaatbeheersing adviseert u graag. De ervaren adviseurs van Kouveld Klimaatbeheersing zullen samen met u tot de beste oplossing komen.

Wat is een airconditioningsysteem?

Een airconditioningsysteem, ook wel een airco genoemd, bestaat in ieder geval uit een binnendeel en een buitendeel. Dit wordt ook wel een split-airco genoemd. Wanneer er meerdere binnendelen aan een buitendeel gekoppeld zijn dan noemen we het een duo split of een multi split systeem. Een airco houdt de temperatuur constant op peil hetgeen door de mens als prettig wordt ervaren. De airco kan zowel koelen als verwarmen, maar ook de luchtvochtigheid in de ruimte op peil houden.

Soorten airconditioning

Airco’s zijn er in diverse soorten, maten en capaciteiten. Een veel gebruikte airco in een woonhuis is het wandmodel. Dit is een variant waarvan het binnendeel aan de wand/muur wordt gemonteerd. Ook zijn er vloermodellen en plafond modellen. In kantooromgevingen wordt er veel gebruik gemaakt van ventilatiesystemen, maar ook van wandmodellen of cassette modellen. Er zijn, zoals u leest, diverse mogelijkheden. Kouveld zal met u op zoek gaan naar het juiste systeem voor uw locatie.

Kouveld Klimaatbeheersing werkt uitsluitend met A-merken waaronder:

  • Mitsubishi
  • Daikin
  • Panasonic
  • Samsung

Goede heldere uitleg over de verschillende methodes – Keurige uitvoering – Goede communicatie over de verschillende stappen in het proces

R v/d Wijngaart

Installeren airconditioningsystemen

Voor het installeren van een airconditioning is een gecertificeerde F-gassen monteur een vereiste. Wanneer u interesse heeft in een goede en kwalitatief hoogstaande oplossing voor uw binnenklimaat zal Kouveld Klimaatbeheersing samen met u op locatie op zoek gaan naar de juiste oplossing. Wanneer de juiste oplossing en het gewenste systeem gevonden zijn, zullen onze gecertificeerde en ervaren monteurs de installaties op de juiste wijze, maar ook op de netste manier monteren en installeren. Voor afgeronde projecten kunt u een kijkje nemen op onze referentie pagina.

Airconditioning onderhoud

Wanneer de airco op gewenste manier geïnstalleerd is zal u van Kouveld een voorstel onderhoudscontract met garantie verlenging ontvangen. Kouveld zal jaarlijks contact met u opnemen voor het uitvoeren van het onderhoud aan uw airco. Bij het onderhoud zullen zowel de binnenunit als de buitenunit grondig worden gereinigd. Voor meer informatie over het airco onderhoud kunt u een kijkje nemen op onze onderhoud pagina.

Airco subsidie

Bedrijven of stichtingen kunnen voor de aanschaf van een energiezuinige airco subsidie ontvangen, maar u moet hiervoor wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden en meer informatie kunt u hier vinden. Wanneer u besluit gebruik te willen maken van de EIA (Energie Investerings-Aftrek) wees dan wel op tijd! De overheid heeft voor de EIA van 2019 147 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak