Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Luchtgordijn

Wilt u meer bezoekers naar uw winkel trekken door uw deuren open te laten staan tijdens alle jaargetijden? Dan kunt u er voor kiezen om een luchtgordijn te laten installeren door Kouveld Klimaatbeheersing.

Voordelen van een luchtgordijn

Luchtgordijnen maken het mogelijk om het gehele jaar uw toegangsdeuren energiebewust en tevens klantvriendelijk open te houden. Een luchtgordijn hangt boven de ingang en geeft een continue luchtstroom van het plafond tot de vloer. Deze luchtstroom vormt een barrière tussen de binnen, -en buitenlucht waardoor de temperatuur in de ruimte constant blijft. Tegelijkertijd houdt een luchtgordijn de ongewenste invloeden van hitte, stof, uitlaatgassen, insecten en vuil buiten.

Verschillende soorten luchtgordijnen

Wanneer u een luchtgordijn of warmtegordijn wilt laten installeren bij de ingang van uw winkelpand of bedrijfspand hebt u keuze uit verschillende mogelijkheden waaronder C.V. luchtgordijnen, elektrische luchtgordijnen en warmtepomp luchtgordijnen. Daarnaast moet ook rekening gehouden worden met de afmetingen van uw deuropening. De experts van Kouveld Klimaatbeheersing geven u daarom graag goed advies over de ruime keuzemogelijkheden.

Gecertificeerde monteurs

Kouveld Klimaatbeheersing heeft ruime ervaring met het leveren en monteren van verschillende soorten luchtgordijnen en beschikt over goed opgeleide en ervaren specialisten.
Onze gecertificeerde monteurs kunnen dus zonder problemen het luchtgordijn voor u ophangen in de door u gewenste deuropening.

Onderhoud van luchtgordijnen

Wilt u dat uw luchtgordijn altijd in optimale staat verkeerd? Dan kunt u kiezen voor een onderhoudscontract met Kouveld Klimaatbeheersing. Wanneer u hier voor kiest kunt u ook gebruik maken van de 24 uur storingsdienst waarbij u in geval van nood altijd geholpen wordt door een vakkundige monteur.

Meer weten over luchtgordijnen van Kouveld?

Neem dan contact met ons op voor advies van een van onze adviseurs. Zij komen u graag ter plaatse en aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven. Vul ons online contactformulier in of bel naar +31 30 6580454 om een afspraak te maken. Hebt u al een type luchtgordijn uitgezocht voor in de deuropening van uw pand? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via ons online offerteaanvraagformulier.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak