Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airco installatie in een nieuwe of bestaande woning, kantoorruimte, winkelruimte of computerruimte? Wij regelen het complete binnenklimaat voor u. Door gebruik te maken van topkwaliteit airco’s van merken als Samsung, Mitsubishi en Toshiba verzekeren we u van een aangename temperatuur in iedere ruimte.

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Koelen en verwarmen
  • Individueel regelbaar
  • Oplossingen op maat
  • A-merken airco’s
  • Altijd een aangename temperatuur

Airco kopen

Wanneer u besloten heeft een airconditioningsysteem aan te schaffen voor in uw woning of voor op uw kantoor, helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs zoeken samen met u naar het juiste systeem en de perfecte interne locatie. Hierna zal de adviseur een vrijblijvende offerte voor u maken. Eenmaal akkoord op de offerte wordt u door onze binnendienst benaderd voor het maken van een afspraak voor de installatiedatum. Bovendien worden de laatste puntjes met u besproken en worden er nog eventuele vragen beantwoord. Zo weet u van tevoren precies weet wat er gaat gebeuren!

Airco installeren

De installatie van de airco is bij Kouveld Klimaatbeheersing altijd maatwerk. Onze monteurs komen niet alleen de airco installeren, maar zorgen er ook voor dat alles er meer dan mooi uitziet. Onze monteurs starten de werkdag meestal rond 08:00 uur bij de klant. De monteurs zullen zich op de installatiedatum netjes aan u voorstellen en aan de slag gaan. De gebruikte werkmaterialen worden iedere einde dag door onze monteurs Aan het einde van de montage zullen de monteurs het systeem met u doornemen en uitleg geven over de werking en advies geven over het gebruik van het systeem. Na afronding van de montage van het airconditioningsysteem ontvangt u per mail een uitnodiging om ons feedback te geven via de FeedbackCompany. Ook ontvangt u een voorstel voor een onderhoudscontract. Met dit contract wordt de garantie verlengd naar vijf of zeven jaar, komen de monteurs jaarlijks het onderhoud uitvoeren en krijgt u voorrang wanneer u een storing heeft aan uw airconditioningsysteem.

Kouveld als airco installateur

Met een team van tien monteurs, twee adviseurs en vier binnendienstmedewerkers zijn wij een midden- en kleinbedrijf waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Niet alleen op installatie-, maar ook op servicegebied zijn wij de juiste partij om mee samen te werken. Door de middelgrote omvang van ons bedrijf heeft u te maken met korte lijnen en dus snelle service. Bij ons bent u een echte klant en geen nummer.

Erkend airco installateur

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NVKL wat staat voor garantie voor kwaliteit. Bovendien zijn wij F-Gassen (STEK) gecertificeerd. Eén keer in de twee jaar worden wij door DEKRA gecontroleerd en ieder jaar weer opnieuw gecertificeerd. Onze monteurs bezitten een VCA en F-Gassen diploma en worden met enige regelmaat bijgeschoold door middel van cursussen en trainingen. U bent niet alleen verzekerd van een A-Merk installatie, maar dus ook van de allerbeste montage.

Airco installatie offerte

Benieuwd wat Kouveld Klimaatbeheersing voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een inventarisatie van de mogelijkheden. We maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op middels het contactformulier.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak