Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Een gezond en fris binnenklimaat is voor iedere ruimte belangrijk. Ventilatie van Kouveld Klimaatbeheersing is geschikt voor zowel een bedrijfspand als woonhuis. Wist u dat mensen gemiddeld 90% van hun tijd in gebouwen doorbrengen? De kwaliteit van het binnenmilieu (klimaat) is vaak bepalend voor het ontstaan van eventuele gezondheidsklachten. Een belangrijke rol die hierin meespeelt is de bouwtechnische- en installatietechnische kwaliteit van het ventilatiesysteem. Daarnaast is het onderhoud van de ventilatiesystemen erg belangrijk om de luchtkwaliteit te behouden.

Welke verschillende ventilatiesystemen zijn er?

Er zijn verschillende systemen waarmee ventilatie kan worden gerealiseerd. Mechanische balansventilatie of WarmteTerug Winning met WTW-units is gewenst voor een gegarandeerd optimaal werkende luchtverversing in een ruimte. Voor het selecteren van de juiste oplossing zijn diverse punten van belang, waaronder de grootte van het gebouw, de installatie mogelijkheden en de wensen tot energiebesparing.

Ventilatie onderhoud

Het regelmatig onderhouden en reinigen van een ventilatiesysteem is zeer belangrijk voor een gezond binnenklimaat. In elk huis of pand is vocht en vuil aanwezig. Door een goed onderhouden ventilatiesysteem wordt een gezonde en frisse lucht behouden. Bij Kouveld Klimaatbeheersing vinden wij de levensduur van uw ventilatiesysteem en de schone lucht kwaliteit in uw omgeving erg belangrijk. Daarom hanteren wij een 24/7 service bij storing en onderhoud.

Ventilatiesysteem voor iedere ruimte

De ventilatiesystemen van Kouveld Klimaatbeheersing zijn geschikt voor elk type ruimte. Onze ventilatiesystemen kunnen geplaatst worden in een woonruimte, kantoorruimte of winkelpand.

Ventilatie installatie

De monteurs van Kouveld Klimaatbeheersing zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van diverse ventilatiesystemen. Onze ervaren ventilatie installateurs zijn gediplomeerd en u heeft bij Kouveld Klimaatbeheersing gegarandeerd een uitstekende service.

Luchtkwaliteitsrapportage

U kunt door ons ook een luchtkwaliteitsrapportage laten maken van de binnenlucht-kwaliteit in kantoren, scholen, praktijkruimten etc. kijk hiervoor op – Luchtkwaliteitsmeting

Neem contact op met Kouveld Klimaatbeheersing

Een goed advies in de ruime keuzemogelijkheden en een duidelijke uitleg zijn daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een ventilatiesysteem. Onze adviseurs kunnen u ter plaatse en aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven. Bel +31 30 6580454 of email vandaag nog voor een afspraak.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak