Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airconditioning voor computerruimtes

Te hoge temperaturen? Doe er wat aan voor het te laat is!

Wat gebeurt er in uw bedrijf wanneer de computers uitvallen? Meestal niet erg veel meer… Een juist gekozen systeem zorgt voor een jarenlange veilige gekoelde omgeving voor uw computerapparatuur. Wij onderscheiden hierin de volgende situaties:

  • Serverruimte/semi-professionele computerruimte
  • Professioneel ingerichte computerruimte/datacenter

Een goed advies in de ruime keuzemogelijkheden en een duidelijke uitleg zijn daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem. Onze adviseurs kunnen u ter plaatse en aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven. Bel +31 30 6580454 of e-mail ons daarom vandaag nog voor een afspraak.

Serverruimte/semi-professionele computerruimte

De computer is veelal het hart van het bedrijf geworden. Daarom is niets vervelender dan het crashen van de computers door warmteproblemen. Airconditioning voor computerruimtes is daarom zeer belangrijk. De kosten van een airconditioninginstallatie zijn zéér gering in verhouding tot de materiële en immateriële schade die uw bedrijf oploopt bij het uitvallen van de computers.

Veelal worden er kleinere ruimten gebruikt om als serverruimte te worden ingericht. Al gauw wordt het in zo’n ruimte te warm voor zowel apparatuur als eventueel aanwezige mensen. Dit hoeft niet alleen in de zomer het geval te zijn, de apparatuur wordt tenslotte het gehele jaar door gebruikt en geeft constant warmte af.
Met de reguliere split-modellen zoals bijvoorbeeld een wandunit, kan er al gauw een uitstekende oplossing worden geboden.

Professionele klimaatbeheersing voor computerruimtes/datacenters

airconditioning voor computerruimtes

Bedrijfszekerheid, 24-uur per dag, 365 dagen per jaar?Wij denken graag met u mee als het gaat om de juiste keuze en advies op het gebied van de benodigde koeling voor deze ruimte. Wanneer men de computerruimte professioneel gaat inrichten, geldt in veel gevallen dat men meer betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van alle apparatuur in de computerruimte verwacht en dus ook van het airconditioningsysteem in deze belangrijke ruimte. Hierin kunnen zaken als een constante temperatuur, constante (niet te lage) luchtvochtigheid, alarmmeldingen, etc. erg belangrijk zijn of zelfs voorgeschreven zijn door de leverancier van de aanwezige apparatuur in deze ruimte.

De High-Performance airconditioning (HPAC) is speciaal ontwikkeld om jarenlang te kunnen functioneren onder continue belasting. Wij beschikken over ruime ervaring, de juiste professionele kennis en apparatuur.

  • Koelcapaciteit?
  • Onderuitblazend onder de computervloer?
  • Vrij uitblazend in de ruimte?
  • Plaatsing van apparatuur?

Een goed advies en een duidelijk overleg zijn bij de inrichting van een computerruimte erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem. Onze adviseurs kunnen u ter plaatse en aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven. Bel +31 30 6580454 of e-mail ons daarom vandaag nog voor een afspraak.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak