Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Droge lucht en/of condensatieproblemen?

Voor waardevolle bezittingen zoals meubilair, schilderijen etc. is het erg belangrijk om de luchtvochtigheid op peil te houden. Een (eenvoudige) bevochtiger of ontvochtiger is hierbij onmisbaar! De ideale luchtvochtigheid in een huis of werkplek ligt tussen de 50-60%. Houdt met een bevochtiger/ontvochtiger de vochtigheid constant binnen de ruimte.

Voorkom gezondheidsproblemen

Nederland heeft een vochtig klimaat. Een te hoge/lage luchtvochtigheid is schadelijk voor uw huis, meubels en niet te vergeten uw gezondheid. U voorkomt gezondheidsklachten, schimmel, muffe geurtjes en daarnaast zorgt het systeem ervoor dat de inboedel/producten/computer in een goede staat blijft.

Gespecialiseerd advies

Specifieke eisen op luchtvochtigheidgebied? Een goed advies in de ruime keuzemogelijkheden en een duidelijke uitleg zijn erg belangrijk bij de aanschaf van be/ontvochtigingsapparatuur. Voor zowel eenvoudige situaties zoals op kantoor of thuis als voor professionele oplossingen zoals productieruimte, luchtbehandelingsinstallaties of musea, voorzien wij u van de juiste adviezen en apparatuur.

Meer weten over onze klimaatoplossingen?

Onze adviseurs kunnen u ter plaatse en aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

Bel +31 30 6580454 of email vandaag nog voor een afspraak.

bevochtigen en ontvochtigen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak