Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Luchtbehandeling

Zorgen voor een goed binnenklimaat bij u op kantoor of in huis? Kies dan voor luchtbehandeling van Kouveld Klimaatbeheersing!

Wat is luchtbehandeling?

Luchtbehandeling is een brede term voor het behandelen van de lucht binnen een pand of ruimte. Hieronder valt bijvoorbeeld het verversen van lucht maar ook het koelen en verwarmen. Daarnaast vallen ook luchtbevochtigers en apparaten die vocht uit de lucht halen onder de term luchtbehandeling. Verder is ook het behandelen van lucht om bacteriën, schimmels en virussen onschadelijk te maken een onderdeel van luchtbehandeling.

Ventilatie

Om een prettig binnenklimaat te realiseren is het belangrijk om lucht te blijven verversen. Dit kan met behulp van verschillende ventilatiesystemen. Een van die ventilatiesystemen is bijvoorbeeld een warmteterugwinning installatie. Hiermee kunt u de luchttoevoer in uw pand op een optimale manier beheersen en bevorderen.

Luchtreiniging

Wilt u graag een extra hoge luchtzuiverheid in uw kantoor of woonruimte? Dan kunt u kiezen voor een luchtreinigingsinstallatie van Kouveld. Met deze luchtreinigingsinstallatie zuivert u niet alleen stofdeeltjes en fijnstof uit de lucht maar ook ongewenste bacteriën.

Luchtbevochtiging

Hebt u specifieke wensen op het gebied van luchtvochtigheid binnen uw woning of bedrijfspand? Kouveld Klimaatbeheersing heeft verschillende soorten luchtbevochtigers en luchtvochtigheid beheersingsinstallaties die er voor kunnen zorgen dat uw binnenklimaat precies is zoals u dat wenst.

Luchtgordijn

Wanneer u een winkelpand heeft wilt u natuurlijk dat uw klanten het als aangenaam ervaren om uw winkel te betreden. Met het gebruik van een luchtgordijn zorgt u zowel in de wintermaanden als in de zomermaanden voor een aangenaam klimaat. Een luchtgordijn voorkomt namelijk dat de buitentemperatuur invloed heeft op de temperatuur van uw winkel. Daarnaast zorgt het er ook voor dat er geen stofdeeltjes en andere ongewenste invloeden uw winkel kunnen betreden.

Luchtkwaliteit meting

Wilt u graag meer informatie over het binnenklimaat van uw bedrijfspand? Dan kunt u kiezen voor een luchtkwaliteit meting van Kouveld Klimaatbeheersing. Tijdens deze meting wordt gemeten wat de waarde van het Co² gehalte, relatieve luchtvochtigheid en temperatuur is. Hierdoor krijgt u een duidelijker beeld van wat voor luchtbehandeling er nodig kan zijn om het binnenklimaat in uw bedrijfspand op het juiste niveau te krijgen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over luchtbehandeling van Kouveld Klimaatbeheersing? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier!

Kies uw situatie:

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak