Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Nieuwe ontwikkelingen

Door de enorme vraag naar warmtepompen en daarmee de groei in onze organisatie, hebben we per 1 november een zusteronderneming gestart: K2 Warmtepompen. Zoals de naam al aangeeft wordt dit het informatiecentrum en aanspreekpunt  voor al uw warmtepomp (aan)vragen. Binnenkort zal K2 warmtepompen haar eigen website lanceren.

Wat kan K2 Warmtepompen betekenen voor u?

We staan met z’n allen aan het begin van een nieuw tijdperk, het gasloze tijdperk.

Hierbij worden we overstelpt met (helaas ook negatieve) berichten zoals de prijs, de werking en het geluidsniveau; vaak de welbekende onmogelijkheden.

Wij van K2 Warmtepompen kijken liever naar de mogelijkheden, want die zijn er voldoende en onze kennis hiervan delen wij graag met u!

De dagelijkse nieuwsberichten over fijnstof, CO2 reductie en smeltende ijsschotsen zijn tenslotte ook moeilijk te volgen en voor velen lastig een vinger op te leggen. De boodschap van deze onderwerpen is wel dat we moeten nadenken over de toekomst van ons, onze kinderen en de vele generaties die daarna komen.

Daarom is de missie van K2 Warmtepompen dan ook om eenieder die met ons in contact komt, positief na gaat denken over een betere, schonere toekomst. Wij beslissen niet, dat doet u uiteindelijk zelf. Echter een schonere wereld begint met een advies van K2 Warmtepompen.

Wij adviseren, berekenen en installeren het systeem. We begeleiden u van aanvraag tot realisering van het project en natuurlijk zal de nazorg de jaren hierna niet ontbreken.

Verduurzamen doe je tenslotte samen.

Een warmtepomp is een installatie, bedoeld om ruimtes in uw huis of kantoor te verwarmen en/of te koelen. Tegenwoordig wordt er veel gesproken over warmtepompen als vervanging van bijvoorbeeld uw cv-ketel.

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij het installeren van een warmtepomp, Kouveld Klimaatbeheersing adviseert u graag hierin.

Alvast een indruk opdoen? Bekijk de referentie pagina.

Klant- en oplossingsgericht. Eerlijk advies en alleen producten van uitstekende kwaliteit. Goedkoop in deze sector is feitelijk altijd duurkoop, of wat betreft levensduur of wat betreft service.” 10/10

Jef Bergsma – Succesvol-met-it.nl,

Warmtepomp met subsidie

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om de woning of het gebouw te verwarmen. Om de aankoop ervan te stimuleren kan je warmtepomp subsidie krijgen voor de plaatsing van het systeem.

Bij het aanschaffen van een warmtepompsysteem maakt u kans op het ontvangen van de door de overheid vastgestelde subsidie duurzame energie bedragen. In 2019 is er 160 miljoen euro voor investeringssubsidies duurzame energie door de overheid beschikbaar gesteld.

Er zijn een aantal voorwaarden waar je als particuliere of als zakelijke gebruiker aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de subsidies.

Wil u in een paar stappen te weten komen of u in aanmerking komt voor de warmtepomp subsidie? Klik dan hier.

Wilt u uw woning energiezuinig maken? Kies dan voor de warmtepomp met subsidie. Ook zijn er subsidies voor bedrijven bij aanschaf van een warmtepompsysteem.

Bij interesse in een warmtepomp, neem dan nu contact met ons op!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak