Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Niets is zo vervelend als een te warme of te koude ruimte! Dit gaat ten koste van de concentratie, waardoor de werkprestaties zullen verminderen. Maar niet alleen voor de medewerkers maar ook voor uw apparatuur is een aangenaam klimaat belangrijk. De meeste bedrijven zijn afhankelijk van computers en servers en kunnen geen dag zonder.

Airconditioning op kantoor

Een airco zorgt ervoor dat het klimaat waarin u aan het werk bent optimaal is. Een juist gekozen systeem zorgt voor jarenlange comfortabele gekoelde zomers en verwarmde winters. Door een goed kantoorklimaat blijven de medewerkers alerter en zullen ze beter presteren. Voor kantoor airconditioning voorbeelden kunt u een kijkje nemen op onze referentie pagina!

Airconditioning kopen

Wanneer u en/of uw medewerkers last hebben van warmte-, koude- of tochtklachten kunnen wij deze klachten voor u oplossen. Een airco kopen is zo gedaan, maar het is van groot belang dat de juiste keuze wordt gemaakt voor een airco installatie met voldoende capaciteit op de beste plek in uw kantoor. Kouveld Klimaatbeheersing is erin gespecialiseerd om u het juiste advies te geven. Kouveld Klimaatbeheersing zal voor u dan ook de tijd nemen om samen tot de juiste oplossing te komen voor het kopen van de airconditioning voor op kantoor.

Aangezien de keuze en prijs van een goed airconditioningsysteem afhankelijk is van de situatie waar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse of door ons van tevoren te voorzien van bouwtekeningen. Onze adviseurs kunnen u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

Zie ook de productfolders van diverse merken voor kantoor airco zoals:

  • Mitsubishi
  • Mitsubishi Heavy Industries
  • Daikin
  • Mitsubishi Electric
  • Toshiba

“Alles werd na afloop netjes opgeruimd, geen rommel achtergelaten, ook verpakkingsmateriaal etc. werd keurig meegenomen, er werd gestofzuigd op de plekken waar nodig.” 9/10

Hoofd Interieurbouw

Airco subsidie

Heeft u besloten een airco op kantoor aan te schaffen? Neem dan nog even een kijkje op onze Airconditioning pagina. Hier vindt u meer over de subsidie die u eventueel kunt krijgen voor de aanschaf van de airco.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak