Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Bent u op zoek naar een hoogwaardig aircosysteem voor op kantoor? Kouveld Klimaatbeheersing helpt u graag verder! Middels onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van airconditioning hebben wij vele klanten al weten te verblijden. Dus, bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan onderstaande tekst voor een nadere toelichting.

Direct contact opnemen? Bijvoorbeeld voor een vrijblijvende offerte? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier!

Waarom kiezen voor airco op kantoor?

Als ondernemer wilt u natuurlijk dat de werkomstandigheden op kantoor optimaal zijn. Hiervan is de temperatuur in de kantoorruimtes een belangrijk onderdeel. Een te warme of te koude ruimte gaat ten koste van de concentratie en motivatie van uw werknemers; hier lijden de werkprestaties onder. Dit wilt u vanzelfsprekend niet!

Bovendien is uw apparatuur gebaat bij een stabiele temperatuur, waardoor deze langer zal meegaan. U wilt niet dat computers of servers plots uitvallen door oververhitting. Een aangename temperatuur is zodoende ook voor uw apparatuur van belang.

Kantoor laten ventileren

De installatie van een airco op kantoor

Reden genoeg dus om een betrouwbaar airconditioningsysteem te kopen. Hiermee creëert u een optimaal werkklimaat in uw kantoorruimtes. Maar waar moet u rekening mee houden bij de aanschaf en montage van een airco op kantoor? Wij zetten de belangrijkste zaken voor u op een rij:

  • Het vermogen van de airco: om de ideale temperatuur in een kantoorruimte te realiseren, is het belangrijk dat uw airconditioningsysteem over voldoende vermogen beschikt. Is dit niet het geval, dan kan een ruimte niet optimaal verwarmd of verkoeld worden. Vice versa geldt dat een airco met een te groot vermogen de ruimte juist te warm of te koud maakt. Bovendien verbruikt u dan meer stroom dan nodig is, waardoor energiekosten hoger oplopen. Het vermogen van  het aircosysteem moet dus afgestemd zijn op de desbetreffende kantoorruimte.
  • Single-split vs. Multi-split: bij ingebouwde airco installaties is een onderscheid te maken tussen single-split units en multi-split units. Een single-split unit bestaat uit één binnen- en buitenunit, waarmee u de temperatuur van één ruimte in het kantoorpand kunt reguleren. Een multi-split unit daarentegen bestaat uit een binnen-unit die gekoppeld is aan meerdere buitenunits. Hiermee kunt u meerdere ruimtes verwarmen. Bovendien is de temperatuur per ruimte in te stellen.
  • Het energielabel: een airco beschikt altijd over een energielabel. Hierop vindt u terug hoe zuinig uw airconditioningsysteem is. Ook vindt u op het energielabel of de airco alleen kan verkoelen of zowel kan koelen als verwarmen. Bovendien wordt ook het geluidsniveau van de airco installatie op het energielabel aangegeven.

Waarom kiezen voor Kouveld Klimaatbeheersing?

Bij Kouveld Klimaatbeheersing helpen wij u graag met het realiseren van een optimaal werkklimaat bij u op kantoor! In ons assortiment vindt u enkel de beste airco installaties van topmerken als Samsung, Mitsubishi, Toshiba, Daikin en Panasonic. Zo biedt u uw medewerkers een aangename temperatuur om in te werken, en zullen de werkprestaties zeker verbeteren. Dit geldt niet alleen voor uw werknemers, maar ook voor de apparatuur op kantoor.

Laat ons u adviseren bij de keuze voor een airco installatie! Het type en de installatieplaats is namelijk erg belangrijk om een maximaal rendement te behalen. Onze experts onderzoeken grondig waar de unit het beste kan komen te hangen.

De voordelen van Kouveld Klimaatbeheersing

  • Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Kouveld Klimaatbeheersing maakt enkel gebruik van topmerken en monteren deze zeer secuur. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
  • Wij zijn eenvoudig en snel te bereiken.
  • Kouveld Klimaatbeheersing is aangesloten bij branchevereniging NKVL en beschikt over alle officiële certificaten. Bovendien worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold en beschikken zij allen over een VCA- en F-gassen diploma.

Meer weten over Kouveld Klimaatbeheersing?

Wilt u meer weten over airco installaties op kantoor? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het onderstaande formulier, of door een mail te sturen naar info@kouveld.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 30 6580454. Wij helpen u graag verder!

“Alles werd na afloop netjes opgeruimd, geen rommel achtergelaten, ook verpakkingsmateriaal etc. werd keurig meegenomen, er werd gestofzuigd op de plekken waar nodig.” 9/10

Hoofd Interieurbouw

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak