Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Kouveld Klimaatbeheersing levert gegarandeerd goed werk. Dat kunt u natuurlijk zomaar van ons aannemen. Maar u kunt ook een blik werpen op onze certificaten en garanties. Want vertrouwen is goed, maar zekerheid is beter!

All-in garantie

U krijgt standaard 1 jaar all-in garantie op alle onderdelen als wij een nieuwe installatie plaatsen. Kiest u voor een servicecontract, dan krijgt u bij de meeste van de door ons geleverde A-merk airconditioningsystemen 5 jaar all-in garantie. Naast de jaarlijkse abonnementskosten heeft u dan dus nooit extra kosten als er zich onverhoopt toch een storing in het systeem voordoet.

NVKL

Kouveld Klimaatbeheersing is lid van de Nederlandse Vereniging voor installateurs in Koudetechniek en Luchtbehandeling. Dat betekent dat wij elke twee jaar door een onafhankelijk instituut worden beoordeeld op onder andere vakkennis, het volgen van alle relevante wetten en voorschriften, veiligheid en klantgericht werken. Deze leveringsvoorwaarden van de NVKL kunt u vinden bij “downloads”.

F-gassen

Ons bedrijf is F-gassen gecertificeerd. F-gassen is de Europese verordening die het STEK heeft opgevolgd. Onder deze regelgeving vallen verschillende toepassingsgebieden, koeltechniek is er één van. Dankzij het certificaat weet u zeker dat onze goed opgeleide medewerkers alles doen om de uitstoot van CFK’s en HCFK’s (F-gassen) terug te dringen.

VCA

Het VCA-certificaat laat zien dat wij permanent scherp blijven als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. Ook ons bedrijf wordt regelmatig getoetst door een onafhankelijk instituut, om te controleren of wij nog aan alle normen voldoen.

PED

De Pressure Equipment Directive (PED) is een Europese richtlijn voor alle apparatuur met meer dan 0,5 bar overdruk. Daarmee is ook de veiligheid en deugdelijkheid van grotere koelinstallaties verankerd in de Nederlandse wet. Alle apparaten die wij in deze categorie leveren dragen het CE-keurmerk, zodat u nooit problemen krijgt bij een Hinderwetcontrole. Laat staan een boete.

EPBD

De Energy Performance of Buildings Directive (EPBD) is Europese richtlijn betreffende de energieprestaties van gebouwen. Deze richtlijn omvat tal van maatregelen om gebruikers/eigenaren van gebouwen bewust te maken van het energiegebruik van hun gebouwen en stimuleert hen tot het treffen van maatregelen om energie te besparen. De verplichte aircokeuring omvat een 5 jaarlijkse keuring van een airconditioningsinstallatie met betrekking tot energieprestaties door een gecertificeerd inspecteur.

Erkend leerbedrijf

Kouveld Klimaatbeheersing is een erkend leerbedrijf. Wij delen onze kennis en ervaring graag met mensen die passie hebben voor het vak en nog in opleiding zijn.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak