Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airconditioning in huis, voor een optimale klimaatbeheersing

Lekker fris genieten, lekker fris rusten, lekker fris slapen

Met de in te stellen timer is uw huis gekoeld wanneer u thuiskomt! Uw huis is uw rustpunt. Na een lange werkdag is het prettig om thuis niet te worden geconfronteerd met de warmte en vochtigheid van de lucht, zeker niet in uw slaapkamer. Een juist gekozen airconditioning in huis zorgt voor jarenlange comfortabele gekoelde zomers. Een goede luchtverdeling in de ruimte voorkomt “tochtverschijnselen”.

Aircosystemen

Als u kiest voor een aircosysteem, zijn er verschillende mogelijkheden. Een vaste airco in huis heeft als voordeel dat deze mooi te monteren is. Zo heeft u geen last van een object wat storend is of in de weg staat zoals bij de mobiele airco. Daarnaast is een vaste airco-installatie comfortabel, maakt minder geluid, en is te plaatsen aan bijvoorbeeld een muur of het plafond. Met een vast aircosysteem kunt u meerdere ruimtes tegelijk koelen, ontvochtigen of verwarmen.

Welk aircosysteem kiezen?

Dat hangt af van wat u belangrijk vindt. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een muur of plafondmontage. Vanuit esthetisch oogpunt kunt u hieruit een keuze maken welke het beste bij de ruimte past. Wilt u advies op maat of zoekt u een specialist om een airco in huis te laten installeren? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Aangezien de keuze en prijs van een goed airconditioningsysteem afhankelijk zal zijn van de situatie waar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse of door ons te voorzien van bouwtekeningen. Onze adviseurs kunnen u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

Bel +31 30 6580454 of e-mail ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvend advies.

Zie ook productfolders van diverse merken zoals, Mitsubishi Heavy Industries, Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak