Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Op zoek naar de perfecte airco voor in huis? Dan bent u bij Kouveld Klimaatbeheersing aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u diverse, hoogwaardige airconditioningsystemen die een prettig woonklimaat in uw woning realiseren. Voor welk systeem u kiest, is van uw wensen afhankelijk. Samen met u zoeken we naar een oplossing op maat. We vertellen u graag meer over onze aircosystemen en werkwijze. Wilt u hier meer over weten? Lees dan onderstaande tekst voor een nadere toelichting!

Een aircosysteem in huis

Niets is zo vervelend als het thuis maar niet warm kunnen krijgen, of dat u vergaat van de hitte. Met een aircosysteem in huis creëert u binnenshuis altijd een comfortabel woonklimaat. Wel zo prettig tijdens hittegolven en strenge winters! Ook komt een aircosysteem de productiviteit ten goede, bijvoorbeeld wanneer u thuiswerkt. Concentreren is lastig wanneer het te koud of te warm in een ruimte is. Met een aircosysteem reguleert u eenvoudig een prettige temperatuur om in te werken.

Kunt u moeilijk in slaap komen wanneer het erg warm is in uw slaapkamer? Een airco is dan een fijne oplossing. Slapeloze nachten door benauwde hitte zijn met een aircosysteem verleden tijd! Andere voordelen van een aircosysteem in huis zijn:

  • Airco’s zorgen voor een betere luchtkwaliteit in huis, doordat de lucht door een filter wordt geblazen.
  • Een airco onttrekt vocht uit de lucht. Met name in de zomer is dit prettig. De luchtvochtigheid is op dat moment groter, waardoor u bijvoorbeeld na een douchebeurt sneller weer begint te zweten. Met een airco is van dit effect veel minder sprake.
  • Met een airco kunt u ramen ’ s zomers gesloten houden. Hierdoor heeft u minder last van muggen en andere insecten in huis.
  • Een airco is duurzaam, mits u deze netjes onderhoudt.

Voor welk aircosysteem moet ik kiezen?

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk om de temperatuur in uw huis te reguleren. Zo is een vaste airco zeer mooi hoog of laag tegen de muur te monteren en maakt deze vrij weinig geluid. Bovendien kunt u met een vast aircosysteem de temperatuur van meerdere ruimtes gelijktijdig reguleren.

In ons assortiment vindt u diverse hoogwaardige aircosystemen voor in huis. Zo installeren wij systemen van de volgende A-merken:

  • Daikin
  • Panasonic
  • Mitsubishi
  • Samsung

Nogmaals, uw wensen zijn leidend bij de keuze voor een aircosysteem! U kunt zelf kiezen of u uw aircosysteem aan de wand gemonteerd of weggewerkt in een kast wilt hebben. Deze keuze kan natuurlijk per ruimte verschillen.

Onze monteurs gaan graag voor u aan de slag. Binnen ongeveer één werkdag kunnen wij één ruimte van airconditioning voorzien. Na de installatie leggen wij u stap voor stap uit hoe u gebruik maakt van uw aircosysteem.

Waarom kiezen voor Kouveld Klimaatbeheersing?

Bij Kouveld Klimaatbeheersing krijgt u waar voor uw geld. Samen met u zoeken we naar een oplossing op maat. Daarbij denken we actief met u mee en voorzien u graag van advies. Wij hebben oog voor detail en zijn pas tevreden als u dat bent!

Meer weten over airco in huis?

Kortom, bent u geïnteresseerd in een aircosysteem bij u in huis? Neem dan zeker contact met ons op! Wij gaan graag voor u aan de slag. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan via het onderstaande formulier, of door een mail te sturen naar info@kouveld.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 30 6580454. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak