Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Kouveld Klimaatbeheersing, de airco specialist in regio Nieuwegein

Een airco is het optimale systeem om het binnenklimaat op een aangenaam niveau te brengen. Tijdens de zomer kan het thuis of op het werk lastig vertoeven zijn en dan is een airco die verkoeling biedt de oplossing. Tevens kan deze verwarmen en de luchtvochtigheid op peil houden. Met de aanschaf van een airco haalt u een compleet systeem in huis die u verzekert van een prettig binnenklimaat. Naast installatie van het systeem biedt Kouveld Klimaatbeheersing ook 24/7 onderhoud en service. Op deze manier bent u altijd zeker van een werkend airconditioningssysteem in Nieuwegein. Wanneer het aankomt op een betrouwbare leverancier van airco’s bent u bij Kouveld Klimaatbeheersing aan het juiste adres!

Airco aanbod Nieuwegein

Onze airco’s zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Er zijn airco’s die ideaal zijn voor grotere ruimtes of om in meerdere ruimtes te functioneren. In principe bestaat een airco uit een binnen- en buitendeel en wordt deze een split airco genoemd. Wanneer er meerdere binnendelen aan een buitendeel gekoppeld zijn is er sprake van een duo split of multi split systeem. Zo’n type airco kan in meerdere ruimtes functioneren.

In woonhuizen wordt veel gebruik gemaakt van wandmodellen, maar ook vloermodellen en plafond modellen worden gebruikt. Daarentegen is een ventilatiesysteem standaard in kantooromgevingen, maar zijn wandmodellen en cassette modellen ook uiterst geschikt.

Kouveld Klimaatbeheersing werkt uitsluitend met A-merken waaronder:

  • Carrier
  • Daikin
  • Mitsubishi
  • Samsung
  • Toshiba

Mogelijk kunt u een subsidie krijgen voor het aanschaffen van een energiezuinige airco. Hiervoor moet u aan een aantal voorwaarden voldoen, die u hier kunt bekijken.

Installatie, onderhoud en service in Nieuwegein

Na een airco bij ons gekocht te hebben wordt u niet in het diepe gegooid. Een airco is een elektrisch systeem waar altijd iets mis mee kan gaan en daarom is frequent onderhoud belangrijk. Uzelf kunt onderhoud beperken door het apparaat regelmatig schoon te maken. Wij bieden bij aankoop van een airco altijd een onderhoudscontract aan. Het onderhoudscontract bevat een verlenging van garantie en onbeperkte service bij storing of onderhoud aan uw airco.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Woont u in Nieuwegein of heeft u een kantoorruimte in deze omgeving en heeft u behoefte aan een airco? Dan bent u bij Kouveld Klimaatbeheersing aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Geen idee welke airconditioningsysteem het best past bij uw omgeving? Graag adviseren wij u en helpen wij u verder bij al uw vragen. Neem contact op door het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak