Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airco in uw woning of kantoorruimte in Utrecht

Woont u of heeft u een kantoorruimte in de omgeving van Utrecht en heeft u een airco nodig? Zoek dan niet verder. Kouveld Klimaatbeheersing verkoopt producten waarmee het binnenklimaat op een aangenaam niveau wordt gebracht. In het hoogseizoen kan het lastig vertoeven zijn met de hitte, maar ook de luchtvochtigheid kan onaangenaam zijn. Een airco neemt dit ongemak weg en is dus onmisbaar voor mensen die er ook in de zomer graag koel bij zitten. Heeft u een airco nodig in de regio Utrecht, raadpleeg de ervaren adviseurs van Kouveld Klimaatbeheersing! Met dank aan de brede collectie producten kunnen zij u altijd een passende oplossing bieden.

Een airco is onmisbaar

U kunt Kouveld Klimaatbeheersing blindelings vertrouwen op het leveren van een airco. De airco’s die wij verkopen zijn er in verschillende soorten en maten en zijn in iedere ruimte anders toepasbaar. Zo zijn er split- en duo/multi split systemen. Het verschil met de split airco is dat er aan een duo split en multi split airco meerdere binnendelen gekoppeld kunnen worden. Zo kunnen meerdere ruimtes gekoeld of verwarmd worden.

In woonhuizen is het wandmodel een veelgebruikt airconditioningssysteem. Ook vallen vloer- en plafondmodellen onder de mogelijkheden. In kantoorruimtes zijn eveneens wandmodellen een optie, of cassette modellen. Maar ook ventilatiesystemen zijn gewild in kantooromgevingen. Kouveld Klimaatbeheersing werkt uitsluitend met A-merken:

  • Carrier
  • Daikin
  • Mitsubishi
  • Samsung
  • Toshiba

Mogelijk kunt u een subsidie krijgen voor het aanschaffen van een energiezuinige airco. Hiervoor moet u aan een aantal voorwaarden voldoen, die u hier kunt vinden.

Installatie, onderhoud en service

Kouveld Klimaatbeheersing staat te allen tijde voor u klaar! Vanaf het moment dat u een airco bij ons koopt kunt u altijd op onze ervaren adviseurs rekenen. De medewerkers van Kouveld Klimaatbeheersing zullen de airco bij u komen installeren en zijn hierna 24/7 op te roepen. Belangrijk is dat de airco goed onderhouden wordt, om zo de levensduur te verlengen en de kwaliteit te waarborgen. Na aanschaf van een airco kunt u daarom een onderhoudscontract  bij ons afsluiten. Het afsluiten van een onderhoudscontract betekent onder meer verlenging van garantie, onbeperkte service bij storing of onderhoud aan uw airco.

Vrijblijvende offerte of contact opnemen?

Bent u wonend in Utrecht of heeft u een kantoorruimte in deze omgeving en heeft u een airco nodig? Dan zijn wij uw partner. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u nog niet helemaal zeker van de aanschaf van een airco? Graag adviseren wij u en helpen wij u verder bij al uw vragen. Neem contact op door het contactformulier in te vullen of mail direct naar info@kouveld.nl. Ook kunt u bellen naar +31 30 6580454.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak