Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airco installateur

Indien u een airco wilt kopen bent u na dat gedaan te hebben nog niet klaar. Niet alleen is de kwaliteit van de airco namelijk bepalend voor de effectiviteit, maar ook moet u een perfecte interne locatie kiezen. Een airco is een hoog staaltje techniek waar u eens in de zoveel tijd onderhoud aan moet plegen om deze naar behoren te laten werken. U moet dan ook weten hoe u het systeem moet gebruiken om de levensduur te kunnen verlengen. Airconditioning is gevoelig voor gebrek aan onderhoud en kan als gevolg verkeerd gaan functioneren. Wij benadrukken daarom graag het belang van een airco installateur, die behalve het verzorgen van de installatie u ook kan adviseren!

Wat zijn de kosten van een airco installateur?

De kosten hangen volledig af van het type airco dat u neemt en welke ruimte(s) u hier mee wilt verkoelen. Airco’s zijn er in alle soorten en maten. Zo is een veel gebruikte airco in een huis het wandmodel, maar ook zijn er vloer- en plafond modellen. Daarentegen gebruiken kantoorpanden voornamelijk ventilatiesystemen, wandmodellen en cassette modellen. Onze producten zijn onder meer geschikt voor:

Grondige kennis door middel van een breed productaanbod

Wij verlenen ons uitstekend om onderhoud te plegen en advies te geven op gebied van airco’s. Ons brede productaanbod bestaat namelijk uit diverse A-merken. Wij zijn daarom geen airconditioning installateur maar een Samsung, Mitsubishi, Toshiba, Carrier en Daikin airco installateur. Door onze kennis kunnen wij installatie en onderhoud uitvoeren zodat u te allen tijde verzekerd bent van een aangename temperatuur in iedere ruimte. Wij raden u dan ook aan om een partner in te schakelen die in het bezit is van een certificaat. De gediplomeerde monteurs van Kouveld Airconditioning worden meermaals onderwerpt aan testen om klanten te garanderen van de beste kwaliteit. Wij zijn dan ook aangesloten bij NVKL, zijn F-Gassen (STEK) gecertificeerd en laten wij onze medewerkers twee keer per jaar controleren door DEKRA en opnieuw certificeren. Meer informatie m.b.t. onderhoud kunt u hier vinden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in onze diensten? Wij helpen u dan graag verder. U kunt of een offerte aanvragen, of contact opnemen met ons indien u vragen heeft. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan voor u klaar en helpen u dan ook graag verder!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak