Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airco onderhoud in Nieuwegein door Kouveld Airconditioning

Om de levensduur van uw airco in stand te houden is het belangrijk deze regelmatig te laten onderhouden. Kouveld Airconditioning levert airco onderhoud in Nieuwegein. Door uw airco regelmatig te onderhouden blijft de airco optimaal functioneren. Met onze onderhoudsdiensten behoudt u een prettig klimaat op het gebied van temperatuur en luchtvochtigheid. Kouveld Airconditioning biedt u 24/7 service en onderhoud voor uw airco in Nieuwegein.

Het belang van goed werkende airconditioning

Als u eenmaal een airco heeft aangeschaft, tekent u er niet voor om binnen enkele jaren weer een nieuw systeem aan te moeten schaffen. Of u nu een split airco, duo split of een multi split systeem heeft: onderhoud van het aircosysteem is eens in de zoveel tijd nodig om het systeem werkend te houden. Het onderhoud van een airco zit hem vooral in het reinigen van de binnen- en buitenkant van het systeem en de koelingstechniek. Het bijvullen van koelmiddel (freon) is belangrijk voor de airco om te blijven functioneren. Dit moet altijd door een specialist gedaan worden. Deze werkt namelijk volgens een strikte procedure waarmee voorkomen wordt dat lucht het systeem betreedt.

Zelf kunt u de luchtfilters van de airco reinigen. Vooral aan het begin en einde van de zomer is dit belangrijk. Dit zijn namelijk de tijdsperiodes waarin men de airco veel gebruikt. Door het systeem schoon te houden voorkomt u frequent bezoek van een specialist.

Airco onderhoud in Nieuwegein door ervaren monteurs

Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren monteurs en staan op ieder moment voor u klaar. Kouveld Airconditioning is daarnaast NVKL lid, F-gassen, EPBD en PED gecertificeerd. Hierdoor is uw airco altijd in goede handen.
Onze dienstverlening gaat verder dan het installeren van een airco. Bij aanschaf van een airco geven wij klanten altijd de mogelijkheid een onderhoudscontract te tekenen, inclusief garantieverlenging. Maar uiteraard kunnen niet-klanten ook gebruik maken van onze onderhoudsdiensten.

Neem contact met ons op

Constant gebruik kunnen maken van een airco zonder dat deze op kwaliteit achteruitgaat of er midden in de zomer mee ophoudt? Laat uw airco dan regelmatig controleren. Vertrouw op de ervaren en gediplomeerde monteurs van Kouveld Airconditioning en laat airco onderhoud in Nieuwegein aan ons over. Vul het contactformulier in of stuur direct een e-mail naar info@kouveld.nl. Bellen kunt u naar +31 30 6580454.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak