Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airco onderhoud in Utrecht

Kouveld Klimaatbeheersing levert airco onderhoud in de omgeving van Utrecht. Het belang van goedwerkende airconditioning is groot. Of u nou thuis of op kantoor een airco heeft, mensen moeten kunnen functioneren in een hygiënische ruimte waar de luchtkwaliteit voldoende is. Om deze reden is het handig iemand te kunnen raadplegen bij een defecte airco. Kouveld Klimaatbeheersing biedt u de beste onderhoudsdiensten aan. Ons team, bestaande uit gediplomeerde en ervaren monteurs staan 24/7 voor u klaar om onderhoud te plegen en service te verlenen.

Waarom is airco onderhoud nodig?

Ook wanneer er niets aan uw airco mankeert, is bezoek van een specialist eens in de zoveel tijd nodig. Om het airconditioningssysteem werkend te houden is het cruciaal dat de binnen- en buitenkant regelmatig gereinigd wordt. Daarnaast is de koelingstechniek van belang om de lucht af te kunnen koelen. Hiervoor moet koelmiddel (freon) bijgevuld worden. Het bijvullen van koelmiddel gaat middels een strikte procedure, om zo te voorkomen dat lucht het systeem binnendringt. Een knap werkje waarvoor altijd een specialist benodigd is.

U kunt het aantal bezoeken van een onderhoudsspecialist inperken door de airco schoon te houden. Zelf kunt u de luchtfilters van de airco reinigen. Dit is vooral belangrijk om te doen tijdens de zomer, omdat er dan veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de airco. Belangrijk om te weten is dat onderhoud nooit volledig voorkomen kan worden, hoe goed u het systeem ook reinigt. Om deze reden is het belangrijk een onderhoudspartner te hebben, waarmee u hoge kosten voorkomt.

Onderhoud in Utrecht e.o. door gediplomeerde monteurs

Het team van Kouveld Klimaatbeheersing bestaat enkel uit gediplomeerde en ervaren monteurs. Wij zijn NVKL lid, F-gassen, EPBD en PED gecertificeerd. Met deze certificeringen kunnen wij u verzekeren een betrouwbare partner te zijn in het leveren van onderhoudsdiensten.

Na aanschaf van een airco bij Kouveld Klimaatbeheersing, wordt u altijd de mogelijkheid gegeven een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt de garantie verlengt en zijn onze medewerkers 24/7 oproepbaar om onderhoudsdiensten en service te leveren. Ook wanneer u uw airconditioning niet bij ons heeft aangeschaft kunt u een onderhoudscontract afsluiten of incidenteel onderhoud laten plegen. Onze monteurs hebben de kennis die nodig is om iedere airco te onderhouden.

Neem contact met ons op

Onbeperkt gebruik kunnen maken van uw airco, zonder dat deze er spontaan mee ophoudt? Laat uw airco dan regelmatig controleren. Vertrouw op de ervaren en gediplomeerde monteurs van Kouveld Airconditioning en laat onderhoud in de regio Utrecht aan ons over. Vul het contactformulier in!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak