Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Bent u op zoek naar een geschikte airco specialist in uw huis of uw bedrijfspand? Zoek dan niet verder. Het brede productaanbod dat onder andere bestaat uit merken zoals Mitsubishi, Samsung en Toshiba, in combinatie met de onderhoudswerkzaamheden die wij bieden, maken ons dè airco specialist die u bij u thuis of op kantoor langs wilt laten komen. Graag verzoeken wij u om verder te lezen om zo te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Wat maakt Kouveld Klimaatbeheersing een gespecialiseerd airco bedrijf?

Wanneer een aircomonteur zichzelf zowel installateur als onderhouder noemt, betekent dit nog niet dat deze bevoegd is om met airco apparatuur te werken en derhalve ook geen specialist is. Als NVKL lid en F-gassen, EPBD en PED gecertificeerd garandeert Kouveld Klimaatbeheersing u van uitstekende service te voorzien wanneer het aankomt op installatie en onderhoud. De airco bestaat uit een binnen- en buitendeel welke om de zoveel tijd gereinigd moeten worden om naar behoren te kunnen blijven functioneren.

Airco specialist in heel Nederland actief!

Omdat Kouveld Klimaatbeheersing in heel Nederland werkt, heeft u altijd een airco specialist in de buurt. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren helpen wij aan een op maat gemaakt klimaatplan en de bijbehorende apparatuur om dit mogelijk te maken. U krijgt enkel en alleen te maken met ervaren en gediplomeerde monteurs die in staat zijn tot zowel het installeren als het onderhouden van uw airco.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en heeft u behoefte aan meer informatie? In dat geval verzoeken wij u graag om het contactformulier in te vullen. Mocht u vragen hebben met betrekking tot de apparatuur? Dan bieden wij u brochures aan die wellicht het antwoord op uw vragen bevatten. Graag staan wij voor u klaar!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak