Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airconditioning slaapkamer

Wanneer u zich in de hitte bevindt is hier maar lastig aan te ontsnappen. U wordt hier duf, loom en moe van. U zou dan ook verwachten eenmaal naar bed te gaan dat u per direct in slaap valt. Niets is echter minder waar. De warmte zorgt namelijk alleen maar voor klamme nachten, terwijl u dit wilt voorkomen. U kunt de ruimte verkoelen door het raam open te zetten om lucht door te laten. Op deze manier geeft u insecten zoals muggen echter vrij spel. Een airconditioning in slaapkamer zou ongezond zijn? In tegendeel. Wij helpen dit gerucht de wereld uit en delen met u hoe een airco uw behoefte naar een koele nacht kan bevredigen.

Lichaamstemperatuur moet dalen om in slaap te vallen

De meest voornamelijke reden om een airco aan te schaffen is het creëren van een koele omgeving waarin de lichaamstemperatuur eerder daalt. Een aantal jaar geleden beweerden critici dat de airco naast koelte ook hoofdpijn, stijve spieren en lawaai veroorzaken en tot op heden beïnvloedt dit de mensen die airco aan willen schaffen. Zonde, want voorgangers hebben met de airconditioning in slaapkamer positieve ervaringen en neuroloog en slaapspecialist Monique Vlak bevestigt dit. Volgens haar slaap je namelijk beter naarmate het koeler is in de slaapkamer. Het enige dat van belang is om in slaap te vallen is het laten dalen van de lichaamstemperatuur.

Wat is de beste plaats voor airconditioning in slaapkamer?

De beste combinatie waarin een airconditioning geleverd kan worden valt over te twisten. Dit hangt namelijk volledig af van uw wensen. Wilt u niet alleen de slaapkamer verkoelen, maar het hele huis? Dan kunt u kiezen voor een multi split airco of een mobiele airconditioning in de slaapkamer. Deze kunt u verplaatsen binnen het huis. De meest geschikte optie blijft echter om voor een airco split unit te kiezen. Het binnendeel staat aangesloten op een buitenunit en zorgt er naast optimale verkoeling voor dat u de ruimte warm kan houden in de winter. Tenslotte houdt u luchtvochtigheid op peil. De ervaren adviseurs van Kouveld Klimaatbeheersing bieden u eerlijk en helder advies m.b.t. de plaats voor uw airco in de slaapkamer.

Neem contact met ons op!

Wilt u een airco in de slaapkamer laten plaatsen? Dat kan! Kouveld Klimaatbeheersing verleent zich uitstekend om deze taak voor u te verzorgen met een breed merkaanbod en gegarandeerd de beste service op 24-uurs basis. U kunt of een offerte aanvragen of wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken het contactformulier invullen. Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak