Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Airconditioning kopen

Kouveld Klimaatbeheersing richt zich op het bieden van efficiënte en veelzijdige oplossingen tegen een onaangenaam klimaat. Daarom kunt u uitstekend bij ons terecht wanneer u van plan bent om airconditioning te kopen! Wat veel mensen niet weten is dat een airco zowel kan verkoelen als ook verwarmen. Dat betekent dat u niet alleen in de zomer gebruik maakt van een airco, maar tevens in de winter en daardoor een zeer rendabele investering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om een airconditioning te kopen. U kunt kiezen uit een ruim productaanbod dat verschilt in functies en bestaat uit verschillende top merken. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Waar en hoe een airco van dienst kan zijn

In iedere binnenruimte kan hitte de overhand nemen. Helaas biedt een open raam dan niet voldoende verkoeling om de hitte tegen te gaan. De functie van een airco is om niet alleen verkoeling te bieden, maar ook om de luchtvochtigheid in de ruimte op peil te houden. Daarnaast kan een airco in de winter zelfs verwarmen en is het alomvattend een systeem dat de temperatuur op aangename wijze op peil weet te houden. Daarom is de airco toegankelijk voor groot publiek en verkopen wij dan ook airco’s aan een breed klantenbestand dat onder meer bestaat uit:

In feite kan airconditioning als maatwerk beschouwd worden. Dit doen wij dan ook om de simpele reden dat de behoeften per klant ver uit elkaar liggen. Door een uitgebreid productaanbod te combineren met een persoonlijke benadering kunnen wij in de behoeften van onze klant voorzien. Zo is er het wandmodel (bij uitstek geschikt in woonhuizen), vloermodellen, plafond modellen, ventilatiesystemen en cassette modellen. Tot de A-merken waar wij uitsluitend mee werken behoren Mitsubishi, Daikin, Samsung, Toshiba en Carrier.

Midden- en kleinbedrijf met grootse middelen

Met een team van tien monteurs, twee adviseurs en vier binnendienstmedewerkers houden wij het team binnen perken maar zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daar buiten. Ons team bestaat namelijk enkel uit gediplomeerde en ervaren monteurs die u bij het installeren van de airco volledig kunnen voorzien van informatie en advies m.b.t. de airconditioning die u heeft aangeschaft. Wij zijn NVKL lid, F-gassen, EPBD en PED gecertificeerd en hebben wij door middel van controles, cursussen en trainingen bewezen deze telkens weer te kunnen doorstaan. Dat is terug te zien in de recensies van voorgaande klanten, die ons prijzen om onze toegankelijkheid, snelheid en vakkundigheid!

Neem contact met ons op!

Bent u van plan airconditioning te kopen en heeft u interesse in de diensten van Kouveld Klimaatbeheersing? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen. U kunt of een offerte aanvragen of indien u vragen heeft m.b.t. onze diensten kunt u het contactformulier invullen. Hoe dan ook streven wij er naar u z.s.m. te voorzien van reactie. Wij staan graag voor u klaar!

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak