Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Bij Kouveld Klimaatbeheersing vindt u beslist de beste hybride warmtepomp. Onder het aanbod dat wij in huis hebben vallen namelijk de merken Daikin, Samsung, Mitsubishi en Toshiba, die met name bekend staan om de constante kwaliteit die zij leveren. De hybride warmtepomp werkt echter samen met een aantal andere apparaten en dus zijn er meerdere factoren waarvan u afhankelijk bent. Hoe wij ervoor zorgen dat de hybride warmtepomp optimaal presteert lichten wij graag aan u toe!

Wat is de beste hybride warmtepomp?

De beste hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel. Deze beschikt namelijk niet over de capaciteiten om zonder hulp te kunnen opereren. Dat is waar de cv-ketel bij komt kijken. Net zoals een lucht-water warmtepomp haalt een hybride warmtepomp warmte uit de lucht. Op het moment dat er sprake is van zeer koude temperaturen schiet de cv-ketel te hulp. Deze voorziet u voornamelijk van warm water in de keuken of badkamer. De warmtepomp kan zowel op bestaande als nieuwe systemen worden aangesloten. Zo kan dit systeem bijvoorbeeld prima worden aangesloten op de vloerverwarming.

Voordelen

De beste koop van een hybride warmtepomp doet u wanneer u op de korte termijn uw energie- en gasgebruik wilt verlagen. Daarnaast komt deze met een hoop voordelen. Zo hoeft u niet bang te zijn er koud bij te zitten, omdat het apparaat gekoppeld wordt met de cv-ketel. Ook maakt u uw huis energiezuiniger en bespaart u dan ook gas- en stroomverbruik, wat op zijn beurt lagere kosten oplevert. Tenslotte hoeft u met geluk niet volledig voor de kosten op te draaien: zowel voor particulieren als bedrijven geldt er een subsidie regeling.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de producten die wij bieden? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen of door een offerteaanvraag te doen. Contact opnemen doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak