Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

De temperatuur op kantoor kan veel invloed hebben op de productiviteit van het personeel. Op het moment dat dit niet goed gereguleerd is, gaat dit ten koste van de concentratie. Naast dat belangrijk is voor de medewerkers, kan dit ook invloed hebben op uw apparatuur. De meeste bedrijven zijn afhankelijk van computers en servers, door de tijd waarin we leven kunnen we hier ook niet zonder. Kouveld Klimaatbeheersing zal voor u dan ook de tijd nemen om samen tot de juiste oplossing te komen voor het kopen van de airco voor op kantoor.

Airco Kantoor

Om het binnenklimaat op kantoor te regulieren, is een airco de ideale oplossing. Deze zorgt er namelijk voor dat het klimaat waarin u aan het werk bent optimaal is. Een juist gekozen systeem zorgt voor jarenlange comfortabele gekoelde zomers en verwarmde winters. Door een goed kantoorklimaat blijven de medewerkers alerter en zullen ze beter presteren. Voor kantoor airconditioning voorbeelden kunt u een kijkje nemen op onze referentie pagina.

Luchtvochtigheid op kantoor

Wanneer de luchtvochtigheid te hoog is kan dit leiden tot gezondheidsklachten aan de luchtwegen of huidirritaties veroorzaken. Het is daarom van belang dat de relatieve luchtvochtigheid tussen de 40 en 60 procent is. Dit is te regulieren met een ventilatiesysteem. Deze valt zo in te stellen dat de luchtvochtigheid altijd optimaal is en dit geen lichamelijke klachten kan veroorzaken.

Kouveld Klimaatbeheersing

Wij zijn dé landelijk werkende specialist die voor u het perfecte binnenklimaat creëert. Zakelijk of particulier, groot of klein, bij Kouveld Klimaatbeheersing krijgt u een helder en persoonlijk advies, toegesneden op uw specifieke situatie. Daarnaast leveren wij uitsluiten maatwerk, of het nu gaat om airconditioning, verwarming, warmtepompen, ventilatie of luchtbehandelingen. Standaardoplossingen zijn er genoeg. Wat echt het verschil maakt is een individueel klimaatplan, dat naadloos aansluit op uw unieke omstandigheden en wensten. Kouveld Klimaatbeheersing staat niet alleen voor u klaar als u een nieuw systeem aanschaft. Ook in geval van een storing of het onderhoud aan uw bestaande installatie is dit bij onze 24-uurs service in goede handen.

Meer informatie over het binnenklimaat op kantoor?

Wilt u meer informatie over het regulieren van het binnenklimaat op kantoor? Bekijk dan hier onze  diensten en toepassingen. Wilt u persoonlijk kennismaken? Wij maken graag een afspraak.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak