Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Het regelen van het binnenklimaat doet u met de airco’s van Kouveld Klimaatbeheersing! Wij werken uitsluitend met A-merken, u bent dan ook aan het juiste adres voor een Carrier airco! Hierdoor bent u altijd verzekerd van een aangename temperatuur in uw huis of kantoor. Koelen, verwarmen en/of luchtbehandeling, wij regelen het complete binnenklimaat voor u! Kouveld Klimaatbeheersing beschikt over ervaren adviseurs, zij voorzien u graag van eerlijk en helder advies. Wilt u meer informatie, neem dan direct contact met ons op!

Airconditioning is maatwerk

Kouveld Klimaatbeheersing biedt u airco’s in diverse soorten, maten en capaciteiten. Een juist gekozen systeem zorgt voor jarenlange comfortabele gekoelde zomers en verwarmde winters. Onze adviseurs zoeken dan ook samen met u naar de perfecte oplossing, dit betekent dat de installatie van de airconditioning bij Kouveld Klimaatbeheersing altijd maatwerk is. Zowel wat betreft het juiste systeem als de perfecte interne locatie in uw woning of kantoor.

Airconditioning laten installeren

Uw Carrier airco bij Kouveld Klimaatbeheersing

Carrier is door het gebruik van hightech verwarmings- en koeloplossingen wereldwijd een marktleider op het gebied van airconditioning. Daarnaast kenmerken de airco’s van Carrier zich door het duurzame en energiezuinige karakter! Een Carrier airco bij Kouveld Klimaatbeheersing aanschaffen? Wij zetten graag de voordelen op een rijtje voor u:

  • U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel installatie, reparatie als onderhoud;
  • Onze monteurs zijn onder andere F-gassen gecertificeerd;
  • Wij zijn een erkend airco installateur, bij ons heeft u gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit;
  • Wij hebben service, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Interesse in een Carrier airco?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Carrier airco of wilt u meer informatie hierover? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op middels het contactformulier.  Bent u benieuwd wat Kouveld Klimaatbeheersing voor u kan betekenen? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een inventarisatie van de mogelijkheden. Wij maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen.

 

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak