Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Wilt u graag een energiezuinige Daikin airconditioning voor bij u thuis of op kantoor? Kouveld Klimaatbeheersing is specialist in het leveren van de Daikin airconditioning!

daikin airconditioning

De juiste airconditioning

De airconditioning systemen van Daikin zijn zeer energiezuinig. Ze zijn specifiek ontworpen met focus op hernieuwbare energie. Mede daardoor hebben airconditioningsystemen van Daikin de hoogste energie labels op de markt. Bij Daikin heeft u de keuze uit verschillende totaaloplossingen voor zowel thuis als op de zaak. Daarnaast levert Daikin ook complete klimaatbeheersingssystemen voor hotels, sportscholen, winkels, kantoren en andere grote gebouwen.

Hoge kwaliteit van Daikin

Met Daikin Airconditioning behaalt u een maximaal leef comfort en bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Wanneer u bijvoorbeeld voor een wandmodel kiest heeft u een airco die past bij ieder interieur. Daarnaast maakt Daikin gebruik van innovatieve technologieën waardoor de airconditioning de beste energieprestaties kan leveren.

Installatie van uw Daikin airconditioning

Wanneer u interesse hebt in de duurzame klimaatbeheersingssystemen van Daikin zullen wij allereerst een afspraak met u maken. Tijdens deze afspraak bespreken wij u wensen en eisen en geven wij u advies over het beste airconditioningsysteem voor uw situatie. Wanneer het juiste systeem is gevonden zullen wij onze deskundige monteurs uw airconditioning laten monteren en natuurlijk installeren. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw nieuwe Daikin airconditioning volledig naar behoren zal functioneren.

Service en onderhoud

Bij Kouveld Klimaatbeheersing leveren en plaatsen wij niet alleen airconditioningsystemen, maar voeren wij ook onderhoud uit. Na de installatie van uw nieuwe Daikin airconditioning bieden wij u dan ook een onderhoudscontract met garantie verlenging aan waarbij wij eenmaal per jaar langskomen om uw airconditioning volledig na te kijken. Tijdens deze servicebeurt reinigen wij uw airconditioning zowel van buiten als binnen, doen wij een koeltechnische maar ook een elektrische controle. Zo bent u er van verzekerd dat uw airconditioning het altijd blijft doen.

Meer weten over Daikin airconditioning?

Wilt u meer weten over de airconditioningsystemen van Daikin? Neem dan gerust contact met ons op! Vul eenvoudig en snel ons contactformulier in. Weet u al welk soort airconditioning u wilt bestellen? Vraag dan direct een offerte aan!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak