Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp

Bent u op zoek naar een multifunctioneel klimaatbeheersingssysteem dat tal van voordelen met zich meebrengt? Zoek dan niet verder. Kouveld Klimaatbeheersing biedt warmtepompen die het hele jaar door zijn te gebruiken. Ook in de winter! De warmtepomp kan naast verwarmen ook koelen. Door de optie om te koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp heeft u de luchtregeling in eigen handen. Een warmtepomp is een waardevolle investering waarmee u het binnenklimaat op een milieuvriendelijke manier regelt. Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp doet u bij Kouveld Klimaatbeheersing. Daarmee bent u zeker van kwaliteit en service op hoog niveau!

Tel uit je winst: lucht water warmtepomp met hoog rendement

Aan een lucht water warmtepomp heeft u een slim systeem waarmee een hoop geld wordt bespaard. Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp gebeurt namelijk zonder daarbij gebruik te maken van gas. Behalve dat u hiermee voor een milieuvriendelijke optie kiest, wordt u beloond in de vorm van rendement! Een lucht water warmtepomp haalt de benodigde energie uit de lucht zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Alleen wanneer u uw huis op een wat hoge temperatuur brengt, is elektriciteit nodig. Op deze manier dalen uw energiekosten fors en zit u er toch warmpjes bij! De prijzen van een warmtepomp (incl. installatie) variëren van €7000 tot €13.000. Afhankelijk van het gebruik kan de investering binnen 10 of 20 jaar terugverdient zijn.

Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp is milieuvriendelijk

Bent u op dit moment in het bezit van een Cv-ketel? Dan bent u wellicht blij te horen dat het vervangen hiervan geen lasten met zich meebrengt. Koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp kan namelijk op verschillende afgiftesystemen, zoals radiatoren en vloerverwarming. Hiermee kan dus uw hele huis of bedrijfsruimte verwarmd worden. Dat betekent voor u dat u behalve uw Cv-ketel niets hoeft te vervangen! Daarnaast wordt het hele huis voorzien van warmte op milieuvriendelijke wijze.

Subsidie op warmtepompsystemen

Bij aanschaf van een hybride of lucht water warmtepompsysteem kunt u ook dit jaar subsidie aanvragen voor het verduurzamen van uw woning. Dit kan zowel particulier als zakelijk.
U kunt deze subsidie krijgen wanneer u voldoet aan de verschillende voorwaarden die verbonden zijn aan particulier en zakelijk gebruik van een warmtepomp installatie.

Past een warmtepomp bij mijn situatie?

Zeker weten of een warmtepomp een toegevoegde waarde is op uw bestaande situatie? Vul de onderstaande korte vragenlijst in en krijg direct antwoord, inclusief hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten.

Warmtepomp installateur Nieuwegein

Neem contact op met ons!

Enthousiast geworden naar het koelen en verwarmen met een lucht water warmtepomp? Kouveld Klimaatbeheersing is voor zowel particulier als zakelijk een geschikte partner. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak