Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

De lucht-water warmtepomp suggereert dat deze niets anders kan dan verwarmen. Niets is echter minder waar! Kouveld Klimaatbeheersing maakt een individueel klimaatplan waarin niet alleen het verwarmen, maar ook verkoelen aan bod komt. De werking van een lucht-water warmtepomp maakt koelen mogelijk wat het een alles-in-een-systeem maakt waarmee u het klimaat binnenshuis en ook in uw bedrijfspand kunt regelen. Omdat het een multifunctioneel systeem is levert dit u een perfect binnenklimaat op!

Een lucht-water warmtepomp in combinatie met airco?

Het mooie is dat u een huis behalve verwarmen ook kunt koelen met een lucht-water warmtepomp. Het hangt echter af van verschillende factoren of enkel dit systeem voldoende is om een compleet klimaatplan te vullen. U dient dan ook de isolatie en oppervlakte van het pand dat u wilt koelen in gedachten te houden. De capaciteit van een lucht-water warmtepomp bepaalt of het verstandiger is om te koelen met een lucht-water warmtepomp of airco. Met de warmtepompcalculator ontvangt u informatie over het te verwachte energiegebruik en antwoord op de vraag hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp.

Niet zonder expert beginnen aan koelen met lucht-water warmtepomp!

Voor de aanschaf en installatie van een lucht-water warmtepomp met koeling heeft u een expert nodig. Hierbij is namelijk altijd sprake van maatwerk. Afhankelijk van uw situatie heeft u al genoeg aan een warmtepomp. Vraagt de ruimte die u wilt koelen om meer? Mogelijk heeft u dan in plaats van of ook nog een airconditioning, ventilatie of een andere vorm van luchtbehandeling nodig. De experts van Kouveld Klimaatbeheersing voorzien u van eerlijk en helder advies waar u wat mee kan.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Kouveld Klimaatbeheersing? Dan komen wij graag met u in contact! Contact opnemen doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wilt u liever meteen een offerte aanvragen? Dat kan ook door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak