Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Lucht water warmtepomp Daikin

Kouveld Klimaatbeheersing is trotse dealer van Daikin. Daikin is een leverancier wiens producten toekomstbestendig zijn en Nederland klaarstomen voor Het Nieuwe Verwarmen. Een lucht water warmtepomp zorgt voor een vlekkeloze overdracht op een nieuw verwarmingssysteem, zonder bestaande leidingen en radiatoren te hoeven vervangen. Een warmtepomp van Daikin is daarom een uitstekende keuze om te besparen op uw energiekosten en tevens bij te dragen aan de reductie van CO2-uitstoot. Kouveld Klimaatbeheersing informeert u graag over de voordelen van een lucht water warmtepomp!

Lucht water warmtepompsysteem: verduurzaming voor iedereen

De lucht water warmtepomp verruilt fossiele brandstoffen voor duurzame energiebronnen, door warmte te onttrekken uit de lucht. Geloof het of niet: ook in Nederland is er genoeg warmte om uw gehele huis te verwarmen. Ook na de transitie naar een CO2-arme energievoorziening in 2050! Voor verwarming van uw woning of bedrijfspand gebruikt de warmtepomp 65% hernieuwbare energie uit de lucht en 35% van traditionele systemen. Deze 65% hernieuwbare energie kan water tot wel 80°C verwarmen. De lucht water warmtepomp Daikin heeft energierendementslabel A+. Naast een milieuvriendelijke keuze bespaart u met deze warmtepomp van Daikin dus ook nog eens flink op energiekosten!

Cascade-technologie maakt verwarming van uw woning of bedrijfspand simpel

Hoe werkt zo’n warmtepomp nu eigenlijk? De cascade-technologie van een Daikin lucht water warmtepomp produceert warmte met hernieuwbare energie. De warmtepomp bestaat uit een binnendeel en buitendeel, waartussen de lucht wordt omgezet in warmte. Ten eerste wordt door middel van het koudemiddelcircuit energie vervoert naar het binnendeel. Vervolgens wordt de temperatuur van het koudemiddel verhoogt met een uniek dubbel circuit. Als laatste brengt het koudemiddelcircuit de warmte naar het water. Door middel van deze simpele techniek verzorgt Daikin de duurzame verwarming van uw pand!

Cascade-technologie van een lucht water warmtepomp Daikin

Geïnteresseerd in een Daikin lucht water warmtepomp?

Bent u geïnteresseerd in een lucht water warmtepomp van Daikin? Daikin is een van de merken die Kouveld Klimaatbeheersing aanbiedt. De warmtepomp is relatief goedkoop te installeren, wat alleen wordt gedaan door gediplomeerde en ervaren monteurs. Een warmtepomp is energiebesparend en daarom kunt u mogelijk beloond worden. Check of u in aanmerking komt voor een warmtepomp subsidie.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op ons. Dit doet u door het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak