Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Lucht-water warmtepomp Mitsubishi

Ecodan is de lucht water warmtepomp van Mitsubishi en bouwt voort op het succes dat de afdeling Climatecare heeft verkregen, een aparte afdeling binnen het bedrijf dat een groot aantal duurzame en energiezuinige producten biedt. Behalve een passend binnenklimaat zijn deze ook vriendelijk ten aanzien van het milieu. Mitsubishi zou Mitsubishi niet zijn als het een inefficiënt beleid voert m.b.t. de middelen die beschikbaar zijn. Daar hoeft u niet ver voor te zoeken: er wordt namelijk energie uit de lucht gehaald. Dit wilt zeggen dat er geen fossiele brandstoffen meer nodig zijn voor warm water, verwarming en zelfs verkoeling van het huis. Ontdek meer over de warmtepomp van Mitsubishi!

Lucht water warmtepomp van Mitsubishi: om mee te verwarmen en koelen

Het huis verwarmen met een lucht water warmtepomp levert hetzelfde effect op als een Cv-ketel. Echter is een lucht water warmtepomp tevens in staat om te koelen. Daarnaast is het product in vergelijking met een Cv-ketel duurzamer. De lucht water warmtepomp is daarom de ideaal om het binnenklimaat met enkel een product te regelen. Het succes van de warmtepomp in afgelopen jaren zal u vast niet zijn ontgaan. Waar u tot voorheen niet vanaf wist is dat gepatenteerde technologieën en exclusieve functies van Mitsubishi voordelen biedt ten opzichte van een aantal andere producten. Waar normaal gesproken een Cv-ketel of gasaansluiting is benodigd om hogere temperaturen op te wekken werkt de lucht water warmtepomp van Mitsubishi zonder gas en cv. Een product dat geen CO2 uitstoot en daarom 100% duurzaam is.

De werking van een lucht water warmtepomp van Mitsubishi

Het product werkt aan de hand van twee soorten binnen units. Enerzijds bestaat er een cilinderunit welke beschikt over een boiler met een inhoud van 200 liter. Deze kunt direct aansluiten. Anderzijds is er de hydrobox, welke u kunt aansluiten op bestaande systeemcomponenten en om weinig ruimte vragen. Eenmaal aangesloten kan het water gebruikt worden voor onder andere vloerverwarming en bestaande radiatoren. Lees meer over de werking in de productfolder van Mitsubishi.

Neem contact met ons op!

Kouveld Klimaatbeheersing is trots dealer van de producten van Mitsubishi. Zowel particulieren als bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen m.b.t. onze dienstverlening of de producten van Mitsubishi? Neem dan contact met ons op. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak