Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

De beste airconditioning voor in huis of op kantoor kopen? Kouveld levert en plaatst Mitsubishi airconditioning op locatie!

mitsubishi airconditioning

Verschillende soorten airconditioning

Wilt u graag een ruimte koelen of juist meerdere? Kouveld heeft verschillende soorten Mitsubishi airconditioning systemen voor iedere ruimte. Wilt u graag een kantoorpand met meerdere ruimten koelen? Dan kunt u kiezen voor een bijvoorbeeld een wandmodel, plafondmodel of cassette. Hierbij hebt u een buitendeel die gebruikt kan worden om meerdere ruimtes te koelen. Bent u een particulier en wilt u graag een airconditioning op uw slaapkamer om een hete zomer beter te doorstaan? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld vloermodellen, wandmodellen maar ook plafondmodellen. Ook wanneer u een winkelruimte koel wilt houden hebben wij een passende oplossing voor u. Door gebruik te maken van een luchtgordijn zorgt u er bijvoorbeeld voor dat de koele lucht binnen blijft en de warme lucht buiten. Zo zorgt u ook in de zomermaanden voor een prettig klimaat.

Installatie van airconditioning

Kouveld heeft al meer dan 20 jaar ervaring met installeren van verschillende klimaatsystemen. Wanneer u een airconditioningsysteem van Kouveld wilt laten installeren komen wij graag bij u langs om u te helpen met passend advies. Zo zorgen wij er voor dat u altijd de juiste oplossing heeft die past bij u situatie. Hebt u een keuze gemaakt? Dan komen onze vakkundige monteurs uw Mitsubishi airconditioning op locatie installeren. Zo bent u er van verzekerd dat uw airconditioning systeem helemaal naar toebehoren zal werken.

Service voor uw Mitsubishi airconditioning

Om er voor te zorgen dat uw airconditioningsysteem goed blijft functioneren is het belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren. Kouveld biedt u na de installatie daarom een voorstel aan voor een onderhoudscontract met garantie verlenging aan. Wanneer u akkoord gaat zal Kouveld uw airconditioning een keer per jaar onderhouden. Hiervoor wordt ieder jaar contact opgenomen. Kijk hier voor meer informatie over onderhoud door Kouveld.

Meer weten over airconditioning van Mitsubishi?

Wilt u graag meer weten over de beste Mitsubishi airconditioning voor u situatie? Neem dan contact met ons op! Vul eenvoudig en snel ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak