Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Zoekt u een installatie wat bedoeld is om ruimtes in uw huis of bedrijfspand zowel te verwarmen als te koelen? Dan is een Mitsubishi warmtepomp precies wat u zoekt! De warmtepompen van Mitsubishi staan bekend als ‘slimme energiesystemen’ voor verwarming, koeling en ventilatie. Wij vertellen u hier graag meer over!

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om een ruimte te verwarmen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw woning of uw kantoorpand. Het gaat hierbij eigenlijk om een duurzaam alternatief voor de verwarming die wij allemaal kennen, namelijk de cv-ketel. Omdat er bij het gebruiken van een warmtepomp minder gas, of zelfs geen gas, verbruikt wordt, daalt de CO2-uitstoot. Hierdoor kunt u zelfs in aanmerking komen om subsidie te krijgen voor de plaatsing van het systeem!

Verschillende warmtepompen

Kouveld heeft verschillende soorten Mitsubishi warmtepompen. Graag bespreken wij kort de voor- en nadelen voor u:

  • Lucht-water warmtepomp: bij deze warmtepomp haalt het systeem het overgrote deel van de energie die het nodig heeft uit de buitenlucht. Hierdoor is deze pomp erg energiezuinig en milieuvriendelijk. Daarnaast is een lucht-water warmtepomp makkelijk en relatief goedkoop te installeren;
  • Hybride warmtepomp: voor het gebruik van een hybride warmtepomp worden een warmtepomp en cv-ketel aan elkaar gekoppeld. De warmtepomp haalt vervolgens warmte uit de lucht door middel van een buitenunit en zorgt voor de meeste warmte in huis. De hybride warmtepomp is dus een goede tussenstap voor wonen zonder gas. Daarbij geniet u van lagere energiekosten door minder gas- en stroomverbruik.

Installatie van uw Mitsubishi warmtepomp

Kouveld heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het installeren van verschillende klimaatsystemen. Wanneer u interesse heeft in een van onze Mitsubishi warmtepompen komen wij graag bij u langs met een passend advies. Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen onze vakkundige monteurs uw Mitsubishi warmtepomp in uw huis of bedrijfspand installeren.

Meer weten over warmtepompen?

Wilt u graag meer informatie over een warmtepomp? Neem dan contact met ons op! U kunt uiteraard ook gelijk een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak