Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Onderhoud airco kantoor

Is uw kantoor voorzien van airconditioning? Dan is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt! Dit zorgt namelijk voor een gezondere leefomgeving én het verlengt de levensduur van het systeem. Kouveld is specialist in klimaatbeheersing en u kunt dan ook bij ons terecht voor het onderhoud van de airco op uw kantoor! Graag vertellen wij u meer over het belang van het onderhoud van uw airco op kantoor en onze onderhoudswerkzaamheden.

Waarom is airco onderhoud zo belangrijk?

Zoals eerder gezegd is onderhoud bij een airconditioning erg belangrijk. Ten eerste gaat een airco langer mee wanneer deze regelmatig onderhouden wordt. Daarnaast blijft de airco optimaler en efficiënter werken. Te veel stof zorgt er namelijk voor dat de capaciteit afneemt waardoor het systeem meer energie moet verbruiken. Dit maakt de kans op onnodige storingen veel groter. Tot slot draagt een schone airco bij aan een gezondere werk- en leefomgeving. Het inademen van vervuilde lucht kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid van u en uw werknemers en wilt u daardoor natuurlijk voorkomen. Kouveld is daarom uw juiste partner met betrekking tot het onderhoud van de airco op uw kantoor!

Onderhoudswerkzaamheden airconditioning

Tijdens het onderhouden van de airco op uw kantoor voeren wij onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Reiniging van binnendeel en buitendeel, zowel binnen-als buitenkant;
  • Koeltechnische controle;
  • Kleine reparaties wanneer nodig.

Naast dat wij het onderhoud van uw airco kunnen verzorgen, kunt u zelf ook enkele acties verrichten om uw airco zo schoon mogelijk te houden. Dit voorkomt onnodige kosten en storingsbezoeken van de specialist. Zo kunt u bijvoorbeeld de luchtfilters van uw airconditioning regelmatig reinigen. Te veel stof zorgt voor een mindere werking van de airconditioning. Wanneer de filters regelmatig gereinigd worden voorkomt u dit. Doe dit bijvoorbeeld altijd aan het begin en aan het einde van de zomer, omdat u in deze periode de airco het meest zult gebruiken.

Is uw airco aan onderhoud toe? Neem contact op!

Airco onderhoud klinkt vaak als onnodige kosten, maar het voorkomt grote storingen en dus nog hogere kosten! Schakel daarom onze gediplomeerde en ervaren monteurs in voor het onderhoud van uw airco op kantoor. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak