Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Het verwarmen van woning en kantoor is één van de specialiteiten van Kouveld Klimaatbeheersing. Ons advies is gebaseerd op energiezuinigheid en duurzaamheid van installaties, conform de huidige eisen en wensen.

Verwarmen bij Kouveld

Bij Kouveld bieden we verschillende systemen voor het verwarmen van ruimtes. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in de volgende ruimtes:

  • kantoorpand
  • woonhuizen
  • praktijk ruimten
  • fitness ruimten
  • computer ruimten
  • sportscholen

Bij Kouveld geloven we dat duurzaam en zuinig energieverbruik bijdragen aan een gezond milieu. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen!

Kouveld Klimaatbeheersing werkt landelijk met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Kouveld Klimaatbeheersing levert altijd maatwerk, en dus ook als het om het verwarmen van uw woning of kantoorpand gaat. Iedere woning en kantoorpand is anders en daarom zullen onze experts de tijd en aandacht geven die nodig is. Service vinden wij dan ook uiterst belangrijk.

Warmtepomp

De warmtepompen zijn in opkomst. Aardgas zal minder worden geleverd en uiteindelijk verdwijnen. Kouveld Klimaatbeheersing gaat graag met de duurzame ontwikkelingen mee. Daarom bieden wij deze warmtepompen plus volledige installaties aan. Denk hierbij ook aan nieuwbouwwoningen die moeten worden voorzien van warmtepompen, maar ook bestaande woningen en kantoren. Het rendement op warmtepompen ligt gemiddeld een stuk hoger in vergelijking met de cv-ketels. Ook is het mogelijk om te verwarmen met een airconditioning.

Sinds mei 2011 heeft Kouveld Klimaatbeheersing gekozen voor het koelen en verwarmen van het eigen pand met een zeer energiezuinig VRF-systeem. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de nieuwe lucht/luchtwarmtepomptechniek. Door middel van een eenvoudig te bedienen regeling is dit gehele systeem optimaal in te stellen, waardoor het energieverbruik enorm laag is.

Garantie bij Kouveld

Mocht u uw woning of pand(en) willen verwarmen bij Kouveld dan bieden wij standaard 1 jaar all-in garantie op alle onderdelen als wij een nieuwe installatie plaatsen. Mocht u daarnaast ook gebruik willen maken van onze service en onderhoudscontracten, dan bieden wij u een meerjarig all-in garantie pakket. Met uiterst goede service en kwaliteit is dit zeker de moeite waard en bespaart u op kosten van een storing in het systeem.

Mocht u interesse hebben in het verwarmen van uw woning door middel van een warmtepomp of cv-installatie? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op! Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak