Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Warmtepomp installateur

Uw ketel laten vervangen door een warmtepomp installateur? En op hetzelfde moment een warmtepomp laten installeren? Deze combinatie van werkzaamheden is een standaard verhaal voor de gediplomeerde en ervaren monteurs die bij Kouveld Klimaatbeheersing in dienst zijn. Tegenwoordig maakt de energie namelijk een transitie door. Voor een Cv-ketel komt een warmtepomp in de plaats, die op duurzame wijze een woning of gebouw kan verwarmen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een warmtepomp subsidie krijgen van de overheid. Graag vertellen wij u waarom u nu mee moet gaan op de golf van duurzaamheid in Nederland en welke voordelen dit met zich mee brengt.

De werking van een warmtepomp

Een groot aantal mensen vraag zich nog af: waarom een warmtepomp nemen? De reden ligt echter voor de hand wanneer u weet hoe een warmtepomp werkt. In tegenstelling tot een Cv-ketel maakt deze namelijk geen gebruik van fossiele brandstoffen als aardgas. De buitenlucht, bodem en water in de grond bevatten namelijk genoeg energie om een lucht-water warmtepomp aan te drijven. U kunt op deze manier de CO2-uitstoot drastisch verminderen. Alleen een kleine hoeveelheid elektriciteit is benodigd om hoge temperaturen te kunnen leveren. Fossiele brandstoffen leveren namelijk meer op dan hernieuwbare grondstoffen. Tenslotte kan een hybride warmtepomp tevens warm tapwater leveren. Deze werkt het best bij gematigde temperaturen (ca. 45 graden) en is daarom bij uitstek geschikt in combinatie met lage temperatuur verwarming.

Wat kost een gecertificeerde warmtepomp installateur?

Dit hangt af van het dienstenpakket waar u gebruik van maakt. U kunt namelijk gebruik maken van een onderhoudscontract, waarmee wij de garantie van 2 naar 5 jaar verlengen en wij 24/7 voor u klaar staan. Misschien wel belangrijker zijn de kosten van een warmtepomp. U wilt tenslotte op de lange termijn een hoog rendement kunnen behalen. Het rendement van een warmtepomp ligt in vergelijking met de alternatieven aanzienlijk hoger: tussen de 300 en 500%. Bereken hier zelf hoeveel u kunt besparen met een warmtepomp en schakel Kouveld Klimaatbeheersing als uw warmtepomp installateur in!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de producten van Kouveld Klimaatbeheersing? Neem dan contact met ons op. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Indien u benieuwd bent naar de prijs kunt u ook een offerte aanvragen. Hoe dan ook staan wij graag voor u klaar om u verder te helpen!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak