Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

Warmtepomp installaties voor vastgoed

Bent u projectontwikkelaar of architect en wilt u graag duurzame en zelfs energie neutrale huizen en bedrijfspanden laten bouwen? Dan zit u goed bij Kouveld Klimaatbeheersing! Wij leveren namelijk verschillende warmtepomp installaties en klimaatsystemen nieuwbouw- en vastgoedprojecten.

Rendement van warmtepompen voor nieuwbouwprojecten

Warmtepomp installaties hebben veel voordelen. Zo is het een duurzame manier op woningen te verwarmen en draagt het bij aan een schoner milieu. Daarnaast leveren deze klimaatinstallaties een hoger rendement dan alternatieven. De energieprestaties van warmtepompen (COP) liggen namelijk tussen de 3 en 5. Dit betekent dat voor elke kilowatt verbruikte elektriciteit de warmtepomp tussen de 3 en 5 kilowatt bruikbare warmte levert. Dat wil dus zeggen dat het rendement van warmtepomp installaties tussen de 300% en 500% ligt.

Warmtepomp woonhuis Amsterdam

Soorten warmtepompen

Wanneer u geïnteresseerd bent in warmtepomp installaties voor vastgoed wilt u natuurlijk de juiste warmtepomp laten installeren die het beste past bij uw project. Kouveld Klimaatbeheersing is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en installeren van verschillende soorten klimaatinstallaties voor de zakelijke markt. Zo kunnen wij u niet alleen voorzien van lucht-water warmtepompen maar ook van hybride warmtepompen en zelfs lucht warmtepompen. Ook kunnen wij u bijstaan met gepast advies om er voor te zorgen dat al uw objecten op de juiste manier worden verwarmt.

Onderhoud klimaatsystemen

Naast het plaatsen en installeren van warmtepomp installaties voor vastgoedprojecten kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud van alle soorten warmtepomp installaties en klimaatsystemen. Zo bieden wij een onderhoudscontract waarbij u kunt rekenen op 24/7 service bij storingen. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat alle warmtepompen te allen tijde op de juiste manier blijven functioneren door middel van periodiek onderhoud.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze warmtepomp installaties voor uw nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier! Hebt u interesse in een specifieke warmtepomp en wilt u graag weten hoeveel deze voor uw project kan gaan kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak