Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat

De warmtepomp is beschikbaar in twee verschillende varianten en past daarom in ieder huishouden en bedrijfspand. Vandaar dat onder meer de cv-ketel bij menigeen plaats heeft moeten maken voor de warmtepomp. Behalve dat dit een milieuvriendelijk alternatief is kunt u er zowel op de korte als lange termijn een hoog rendement mee behalen. Wanneer u besluit een warmtepomp aan te laten leggen profiteert u van de expertise van Kouveld Klimaatbeheersing die u graag helpt om een perfect binnenklimaat te creëeren.

Moet ik een cv-ketel of warmtepomp laten plaatsen?

Een warmtepomp is een geschikt alternatief voor een cv-ketel. In tegenstelling tot de cv-ketel haalt het systeem de energie die het nodig heeft uit de buitenlucht en gebruikt dan ook geen aardgas om het huis of bedrijfspand te verwarmen. Dit maakt het een milieuvriendelijke oplossing. Er is echter niet altijd voldoende energie in de lucht aanwezig om de temperatuur te kunnen laten stijgen. Maar ook daar is aan gedacht. Sommigen zijn vastberaden geen afstand te nemen van de cv-ketel. Echter zijn niet veel mensen op de hoogte van het feit dat u de cv-ketel gewoon kunt behouden en toch uw gasgebruik kunt verminderen. De resterende energie die nodig is kunt u opwekken d.m.v. een cv-ketel (hybride warmtepomp), elektriciteit of zonnepanelen (lucht-water warmtepomp).

Warmtepomp

Zonder twijfel een warmtepomp laten plaatsen!

Op het eerste gezicht denkt u wellicht dat de warmtepomp niet een waterdichte oplossing is voor een milieuvriendelijke verwarmingsmethode. Een waterpomp is echter geen standaardoplossing en biedt ruimte om deze obstakels te omzeilen, zoals we eerder hebben beschreven. Het hoeft ook niet duur te zijn om een warmtepomp te laten installeren. Ontdek hoeveel u kunt besparen aan de hand van de warmtepompcalculator. Dan krijgt u direct te weten wat de prijs inclusief montage is waarna u zelf bepaalt of dit een geschikte oplossing is voor uw woning of bedrijfspand. Check ook of u in aanmerking komt voor een subsidie door de energiesubsidiewijzer in te vullen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Kouveld Klimaatbeheersing beschikt over een vakkundig team dat u persoonlijk adviseert en voorziet van een op maat gemaakt klimaatplan. Heeft u behoefte aan meer informatie m.b.t. onze diensten? Graag verzoeken wij u dan om het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Wij staan graag voor u klaar!

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak