Kouveld Klimaatbeheersing, uw partner voor het beste binnenklimaat
Toshiba airconditioning

Bent u op zoek naar airconditioning voor in uw woning of kantoorpand? Kouveld Klimaatbeheersing biedt diverse mogelijkheden, waaronder airconditioning van Toshiba!

Waarom Toshiba airconditioning?

Toshiba is één van de meest toonaangevende producenten van airconditioning systemen. Voor iedere situatie biedt Toshiba een passende oplossing. Kouveld heeft dan ook verschillende airconditioning systemen voor iedere ruimte. Wanneer u graag meerdere ruimtes in uw woning of kantoorpand wilt koelen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wandmodel, plafondmodel of cassette. Deze modellen bestaan uit een buitendeel die gebruikt kan worden voor het koelen van meerdere ruimtes. Wanneer u slechts één ruimte wilt koelen, bijvoorbeeld uw slaapkamer, bieden wij ook verschillende modellen, waaronder vloermodellen, wandmodellen en zelfs plafondmodellen. Tot slot zijn alle airconditioning systemen van Toshiba door toepassing van vooruitstrevende elektronische technologieën en het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen zeer energiezuinig.

De installatie van uw airconditioning

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met installeren van verschillende klimaatsystemen en zijn dus dé perfecte partner voor de installatie van uw Toshiba airconditioning. Wanneer u ervoor kiest om een airconditioning systeem bij ons aan te schaffen komen wij eerst bij u langs om een schets te maken van uw situatie en hierbij een passend advies te geven. Nadat u aan de hand van ons advies een keuze heeft gemaakt komen wij uw nieuwe airconditioning bij u installeren. Wij verzekeren u ervan dat uw airconditioning systeem helemaal naar toebehoren zal werken!

Service en onderhoud

Naast het aanschaffen en laten installeren van uw airconditioning kunt u na deze tijd ook bij ons terecht voor onderhoud. Het is erg belangrijk om uw systeem regelmatig te onderhouden, dit zorgt namelijk voor een gezondere leefomgeving. Wij bieden na de installatie u dan ook een voorstel aan voor een onderhoudscontract met garantie verlenging. Wanneer u hiermee akkoord gaat zullen wij uw airconditioning een keer per jaar onderhouden.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u graag meer weten over de voordelen van een airconditioning systeem van Toshiba en welke verschillende modellen wij aanbieden? Neem contact met ons op! U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak